Valitse käsineet käyttötarkoituksen mukaan

NEVERCOLD-lämpökäsineiden valinnan lähtökohtana on aina käsineiden käyttötarkoitus. Tarvitsetko käsineet ulko- vai sisäkäyttöön? Käytätkö käsineitä kovimmillakin pakkasilla? Onko käsineen oltava veden- ja tuulenpitävä? Pitääkö käsineet kädessä suorittaa sorminäppäryyttä vaativia tehtäviä? Käytätkö NEVERCOLD-lämpökäsineitä sellaisenaan, vai aluskäsineinä paksumpien käsineiden sisällä?

NEVERCOLD Ontario -lämpökäsine

- on ohut ja joustava- ei sisällä varsinaista lämpöeristekerrosta- ei ole veden- tai tuulenpitävä- ei kestä kovaa mekaanista kulutusta (hankausta)

Valitse NEVERCOLD Ontario, kun- käytät käsineitä aluskäsineinä paksumpien käsineiden alla, tai- käytät käsineitä lähinnä sisätiloissa (esim. valkosormisuuteen), tai- käytät käsineitä ulkona lähinnä tyynellä ja leudolla säällä, tai- tarvitset ohuita lämpökäsineitä, joilla voi suorittaa kohtalaista sorminäppäryyttä vaativia tehtäviä

NEVERCOLD Kiruna -lämpökäsine (poistuva malli)

- on kämmenpuolelta nahkapintainen- sisältää 100g Thinsulate-eristekerroksen- on veden- ja tuulenpitävä- kestää jonkin verran mekaanista kulutusta (hankausta)

Valitse NEVERCOLD Kiruna, kun- tarvitset mahdollisimman lämpimän sormikas-tyyppisen käsineen- suoritat käsineet kädessä vain vähäistä sorminäppäryyttä vaativia tehtäviä (esim. autolla ajo, valokuvaaminen varauksin)- haet yleiskäsinettä talvikäyttöön (esim. ulkoilu, lumityöt, talvikalastus, laskettelu, moottorikelkkailu, talvipyöräily jne.)

NEVERCOLD Vermont -lämpörukkanen (poistuva malli)

- on kämmenpuolelta nahkapintainen- sisältää 100 g Thinsulate-eristekerroksen- on tuulenpitävä- kestää jonkin verran mekaanista kulutusta (hankausta)

Valitse NEVERCOLD Vermont, kun- haet kaikkein lämpimintä talvikäsinettä- et suorita käsineet kädessä sorminäppäryyttä vaativia tehtäviä- tarvitset erittäin tehokkaan ja nopeavaikutteisen lämmittelykäsineen