Miten kaikki sai alkunsa?

Kolme innokasta ulkoilmaihmistä mietti Oulussa vuonna 2010, miten talvisissa ulkoiluharrastuksissa voisi pysyä mukavasti lämpimänä ilman paksuja ja kömpelöjä talvivaatteita. Pohdittiin myös, miten talven vaihtelevissa sääoloissa olisi mahdollista välttää kerrospukeutumisen edellyttämä vaatteiden toistuva lisääminen ja vähentäminen. Kolmikon pohdinnan tuloksena sai alkunsa Nevercold International, jonka tuotteita ovat elektroniset lämpövaatteet sekä kertakäyttöiset käden- ja varpaanlämmittimet.

Elektroniset NEVERCOLD-lämpövaatteet sekä käden- ja varpaanlämmittimet tuovat kehoon lisää lämpöenergiaa sillloin, kun kehon oma lämmöntuotanto ei riitä. Perinteiset talvivaatteet sen sijaan eivät tuota kehoon lainkaan lisälämpöä, vaan ainoastaan hidastavat kehon tuottaman lämmön poistumista kehosta. Perinteinen talvivaate siis ainoastaan eristää, mutta NEVERCOLD aidosti lämmittää.

NEVERCOLD-tuotteiden toimintaperiaate perustuu nykyaikaisen kylmäfysiologian pitkäaikaisiin tutkimustuloksiin. NEVERCOLDin kotikaupunki Oulu onkin ollut jo kauan yksi maailman johtavista kylmäfysiologian tutkimuskeskittymistä.

NEVERCOLD-tuotteiden myynti alkoi Suomesta, mutta laajeni nopeasti myös kansainvälisille markkinoille. Tällä hetkellä NEVERCOLD-tuotteita myydään sekä ammatti- että vapaa-ajan käyttöön lukuisissa erikoisliikkeissä ja verkkokaupoissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Yhteystiedot

Nevercold International

Hiltusenkaarre 19 A

90620 OULU

+358 50 5555 834

info@nevercold.net