NEVERCOLD-lämpötuotteet ovat olleet jo lukuisien bloggareiden ja toimittajien testattavina . Tässä muutamia esimerkkejä:

Fish Me Luck -blogi: Lämpöä pakkaseen NEVERCOLD-tuotteilla. Talvikalastusta aktiivisesti harrastavan naisen ja hänen miehensä kokemuksia NEVERCOLD-lämpöliiveistä ja lämpökäsineistä.

Healthberry-terveys- ja hyvinvointiblogi: Kädet lämpiminä- elektroniset lämpökäsineet testissä. Kylmistä sormista ja varpaista kärsivän naisen käyttökokemuksia NEVERCOLD Ontario -lämpökäsineistä.

TM Testi: Akkutoimiset lämpöliivit työmaalle ja retkeilyyn. NEVERCOLD Norvik -lämpöliivi "remonttireiska" Jorma Piisisen testattavana TM Rakennusmaailman marraskuun 2018 lehdessä.

Metsälle-blogi: Passita pakkasessa pidempään sähkön avulla. NEVERCOLD Kiruna-lämpökäsineet ja Norvik-lämpöliivi aktiivisen metsästäjän testattavana.

Jahdissa ja kalassa -verkkolehti: NEVERCOLD-liivi ja hanskat - näkemiin taukotakki! Lämpökäsineet ja lämpöliivi metsästys- ja kalastuslehden testissä.

KorpiMakasiini-metsästyskanava: Nevercold-lämpösormikkaat. NEVERCOLD Ontario-lämpökäsineet kylmäsormisen talvimetsästäjän videoesittelyssä.