Elektroninen NEVERCOLD Aspen Lady -lämpöliivi

Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

HUOMAA: tämä tuote on poistunut valikoimastamme. Voit kuitenkin vielä hankkia Nevercold Aspen Lady -lämpöliivin seuraavilta jälleenmyyjiltämme:

Varuste.net

Retkitukku


NEVERCOLD Aspen Lady on tehokas ja monipuolinen korkeakauluksinen lämpöliivi naisille. Sen neljä ohutta lämmityselementtiä jakavat lämmön tasaisesti sekä rinta- että selkäpuolelle.


NEVERCOLD Aspen Lady- lämpöliivissä on monikerrosrakenne, joka varmistaa parhaat mahdolliset käyttöominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Liivin uloimpana kerroksena on polyesterista valmistettu microfleece-kangas, jonka alla on tuulieristekalvo. Sisäkerroksena on verkkovuori. Ohuet ja huomaamattomat punaisesta mikrohiilikuitukankaasta valmistetut lämmityselementit on sijoitettu verkkovuorin ja tuulieristekalvon väliin, eli mahdollisimman lähelle käyttäjän kehoa lämmönhukan minimoimiseksi.


NEVERCOLD Aspen Lady -lämpöliivi saa energiansa pienestä mutta tehokkaasta litium-ioni-akusta, jolla on oma huomaamaton paikkansa liivin akkutaskussa. Akku ladataan liivin mukana tulevalla verkkolaturilla tai lisävarusteena saatavalla autolaturilla. Akun lataaminen kuluttaa energiaa vain noin 0,03 kWh, joten latauskustannus on korkeillakin (50 c/kWh) sähkön hinnoilla vain kahden sentin luokkaa.

Aspen Lady -liivissä on kaksi akkutaskua. Hankkimalla lisäakun voit käyttää kahta akkua yhtä aikaa, jolloin liivin toiminta-aika kaksinkertaistuu.


NEVERCOLD Aspen Lady -lämpöliivissä on kolmiportainen lämpötilan säätö. Lämmitysvoimakkuus valitaan liivin vasemmassa rintamuksessa olevalla painonapilla. Painonapin valon väri ilmaisee valitun lämmitysvoimakkuuden. Täydellä teholla lämmityselementtien lämpötila on 52 °C ja akunkestoaika noin 2 tuntia. Alimmalla teholla lämmityselementtien lämpötila on 38 °C ja akunkestoaika noin 5 tuntia. Jos käytät kahta akkua yhtä aikaa, on akunkestoaika täydellä teholla noin 4 tuntia ja alimmalla teholla noin 10 tuntia. Lämmityksen voi kytkeä painonapista kokonaan pois silloin, kun sille ei ole tarvetta.


NEVERCOLD Aspen Lady -lämpöliivin lämmitysominaisuudet ovat parhaimmillaan silloin, kun se puetaan suoraan alusvaatekerroksen päälle. Tällöin lämmityselementit ovat mahdollisimman lähellä kehoa. Liivin on myös syytä olla mitoitukseltaan tyköistuva, jotta kehon ja liivin väliin ei jää liian suurta ilmakerrosta. Liivin liian suuri väljyys pienentää käyttäjän kokemaa lämmön tuntua.


NEVERCOLD Aspen Lady -lämpöliiviä voi käyttää myös hikoillessa kastuneen aluspaidan kuivatukseen, ilman että paitaa tarvitsee välillä riisua. Noin puolen tunnin lämmitys täydellä teholla riittää yleensä paidan kuivumiseen.


Lue Lämpöliivin valintaopas!


OMINAISUUDET

 • mikrokuitukankaiset lämmityselementit rinnassa (2), yläselässä ja ristiselässä
 • 3-portainen lämpötilan säätö, säätönappi rinnassa
 • lämmityselementtien lämpötila 52 °C (täysi teho), 43 °C (puoliteho) tai 38 °C (matala teho)
 • toiminta-aika 2-5 tuntia lämmitystehosta riippuen, kahdella akulla 4-10 tuntia
 • kaksi vetoketjullista taskua
 • kaksi erillistä akkutaskua
 • materiaali microfleece (100 % polyesteri)
 • tuulieristekalvo
 • käsinpesu 30 °C
 • 2600 mAh / 7.4 V (DC) litium-ioni-akku, latausaika verkkolaturilla noin 4 h
 • 100-240 V / 50-60 Hz verkkolaturi
 • selkeä käyttöohje suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielillä
 • takuu 1 vuosi, akun takuu 6 kk
 • kokovaihtoehdot: S36, S38, M40, M42, L44, XL46. Rajatapauksessa valitse suurempi koko.


Pakkauksen sisältö: liivi, akku, verkkolaturi, käyttöohje


Erikseen myytävät lisävarusteet