Elektroninen NEVERCOLD Tundra -lämpöliivi


Kuvaus

Katso NEVERCOLD-jälleenmyyjien tarjoukset TUNDRA-uutuusliivistä seuraavista linkeistä:

Varuste.net

Retkitukku

Kärkkäinen

Eräkellari

Eräkontio


87 % tehokkaampi akku, 69 % suuremmat lämpöelementit, 30 % enemmän lämpötehoa, 30 % pidempi toiminta-aika, lataus kaikilla USB A- tai C-latureilla! Uutuus nyt kaupoissa!

Uutuusliivi Nevercold TUNDRA korvaa jo 10 vuotta markkinoilla olleen Nevercold ASPEN-liivin. TUNDRA-liivi on leikkaukseltaan ja materiaaleiltaan täysin samanlainen kuin ASPEN, mutta sen tekniikka on kokonaan uusittu. TUNDRAN lämmitysjärjestelmän teho on 12.5 W (ASPEN 9.6 W), ja akun kapasiteetti 36 Wh (ASPEN 19 Wh). Toiminta-aika täydellä teholla on 2.5 h (ASPEN 2 h) ja matalimmalla teholla 8 h (ASPEN 5 h).


TUNDRAN akun latauksen sisäänmeno on USB C -tyyppinen, joten akun voi ladata millä tahansa laturilla/latauskaapelilla jonka ulostulossa on USB C-liitin. Lisäksi liivin mukana toimitetaan aiemman verkkolaturin sijasta latauskaapeli, jonka laturinpuoleisessa päässä on sekä USB A- että C-liittimet, ja akkuun menevässä päässä USB C-liitin. Kaapelin avulla TUNDRAN akun voikin ladata käytännössä kaikilla USB A- tai USB C -latureilla.


Katso NEVERCOLD Tundra-liivin videoesittely kalastustubettaja Sopulin YouTube-kanavalta!


NEVERCOLD Tundra on tehokas ja monipuolinen korkeakauluksinen lämpöliivi. Sen neljä kookasta mutta ohutta lämpöelementtiä jakavat lämmön tasaisesti sekä rinta- että selkäpuolelle. Yläselän suuri lämmityselementti on kooltaan peräti 20 x 22 cm, ja rinnan ja alaselän lämmityselementit ovat kooltaan 20 x 11,5 cm.


NEVERCOLD Tundra- lämpöliivissä on monikerrosrakenne, joka varmistaa parhaat mahdolliset käyttöominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Liivin uloimpana kerroksena on polyesterista valmistettu microfleece-kangas, jonka alla on tuulieristekalvo. Sisäkerroksena on verkkovuori. Ohuet ja huomaamattomat punaisesta mikrohiilikuitukankaasta valmistetut lämmityselementit on sijoitettu verkkovuorin ja tuulieristekalvon väliin, eli mahdollisimman lähelle käyttäjän kehoa lämmönhukan minimoimiseksi.


NEVERCOLD Tundra -lämpöliivi saa energiansa pienestä mutta tehokkaasta litium-ioni-akusta, jolla on oma huomaamaton paikkansa liivin akkutaskussa. Akku ladataan käyttäen mitä tahansa USB A- tai USB C -ulostulolla varustettua laturia (esim. matkapuhelimen laturi) sekä liivin mukana toimitettavaa latauskaapelia. Akun lataaminen kuluttaa energiaa vain noin 0,05 kWh, joten latauskustannus on korkeillakin (50 c/kWh) sähkön hinnoilla vain kahden-kolmen sentin luokkaa. Tundra-liivissä on kaksi akkutaskua. Hankkimalla lisäakun voit käyttää kahta akkua yhtä aikaa, jolloin liivin toiminta-aika kaksinkertaistuu.


NEVERCOLD Tundra -lämpöliivissä on kolmiportainen lämpötilan säätö. Lämmitysvoimakkuus valitaan liivin vasemmassa rintamuksessa olevalla painonapilla. Painonapin valon väri ilmaisee valitun lämmitysvoimakkuuden. Täydellä teholla lämmityselementtien lämpötila on 52 °C ja akunkestoaika noin 2.5 tuntia. Alimmalla teholla lämmityselementtien lämpötila on 38 °C ja akunkestoaika noin 8 tuntia. Jos käytät kahta akkua yhtä aikaa, on akunkestoaika täydellä teholla noin 5 tuntia ja alimmalla teholla noin 16 tuntia. Lämmityksen voi kytkeä painonapista kokonaan pois silloin, kun sille ei ole tarvetta.


NEVERCOLD Tundra -lämpöliivin lämmitysominaisuudet ovat parhaimmillaan silloin, kun se puetaan suoraan alusvaatekerroksen päälle. Tällöin lämmityselementit ovat mahdollisimman lähellä kehoa. Liivin on myös syytä olla mitoitukseltaan tyköistuva, jotta kehon ja liivin väliin ei jää liian suurta ilmakerrosta. Liivin liian suuri väljyys pienentää käyttäjän kokemaa lämmön tuntua.


NEVERCOLD Tundra -lämpöliiviä voi käyttää myös hikoillessa kastuneen aluspaidan kuivatukseen, ilman että paitaa tarvitsee välillä riisua. Noin puolen tunnin lämmitys täydellä teholla riittää yleensä paidan kuivumiseen.


Lue Lämpöliivin valintaopas!


OMINAISUUDET

 • mikrokuitukankaiset lämmityselementit yläselässä (20 x 22 cm), rinnassa (2 kpl 20 x 11,5 cm) ja ristiselässä (20 x 11,5 cm)
 • 3-portainen lämpötilan säätö, säätönappi rinnassa
 • lämmityselementtien lämpötila 52 °C (täysi teho), 43 °C (puoliteho) tai 38 °C (matala teho)
 • toiminta-aika 2.5 - 8 tuntia lämmitystehosta riippuen, kahdella akulla 5-16 tuntia
 • kaksi vetoketjullista taskua
 • kaksi erillistä akkutaskua
 • materiaali microfleece (100 % polyesteri)
 • tuulieristekalvo ja verkkovuori
 • helmassa säädettävä kiristysnauha
 • käsinpesu 30 °C
 • USB-C -ladattava 5000 mAh / 7.2 V (DC) litium-ioni-akku (tyyppi 750B), jossa varaustilan ilmaisin neljällä led-valolla
 • selkeä käyttöohje suomen, ruotsin ja englannin kielillä
 • takuu 1 vuosi, akun takuu 6 kk
 • kokovaihtoehdot: S50, M52, L54, XL56, XXL58


Pakkauksen sisältö: liivi, akku, USB-C/A - USB-C -latauskaapeli, käyttöohje


Erikseen saatavana oleva lisävarusteet: