NEVERCOLD-kädenlämmitin Ukrainaan, 320 parin tukkulaatikko

624,00 €
−68 %
199,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

320 parin tukkulaatikko NEVERCOLD-kädenlämmittimiä. Toimitus Ukrainaan sisältyy hintaan.

Talvi on tulossa Ukrainaan, ja kädenlämmittimille on pian kova tarve. Nevercold ja yhdeksän suomalaista Ukrainaan apua toimittavaa järjestöä järjestävät 27.10.-5.11. kampanjan, jossa voit ostaa Nevercold.fi -nettikaupasta erittäin edullisesti Nevercold-kädenlämmittimiä toimitettavaksi Ukrainaan.

Kun teet nettikaupassa tilauksen, Nevercold toimittaa ostamasi lämmittimet järjestöille, jotka kuljettavat ne perille Ukrainaan humanitääriseen ja sotilaalliseen avustuskäyttöön. Jokainen mukanaoleva järjestö saa kuljetettavakseen yhtä suuren osan ostamistasi lämmittimistä.

Huomaathan, ettei ostamillasi lämmittimillä ole peruutus-, vaihto- tai palautusoikeutta. Et voi saada kampanjasta ostamiasi lämmittimiä itsellesi, vaan kaikki ostamasi lämmittimet toimitetaan mukanaoleville järjestöille, jotka kuljettavat ne suoraan Ukrainaan.

Kampanjassa ovat mukana seuraavat suomalaiset avustusjärjestöt:

- FinEst Volunteers ry

- Kaivo Espoo ry

- Konkreettista apua ry

- Lion Defence Team ry

- Omri ry

- ProAid Network ry

- Suomi-Ukraina maanpuolustusyhdistys ry

- Ukrainan maanpuolustuksen ystävät ry

- Your Finnish Friends ry


NEVERCOLD-kädenlämmittimiä käytetään käsineiden sisällä mukavana ja tehokkaana lisälämmön lähteenä. Lämmittimen voi sijoittaa käsineen sisällä haluamaansa kohtaan lämmittämään esimerkiksi kämmentä tai vaikkapa sormenpäitä.


NEVERCOLD-kädenlämmittimiä voi tarvittaessa käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen, kuten esimerkiksi pitämään matkapuhelimen, kameran tai muun elektronisen laitteen akut lämpiminä pakkaskeleillä.


NEVERCOLD-kädenlämmittimet ovat huokoisesta materiaalista valmistettuja pieniä tyynymäisiä pusseja, joiden sisällä on vermikuliitin, rautajauheen, puujauheen, aktiivihiilen ja suolan seosta. Kun pussia ympäröivä myyntipakkaus avataan, seos pääsee reagoimaan ilman kanssa, jolloin alkaa muodostua lämpöä. Reaktio jatkuu itsestään 10 tunnin ajan. Lämmön tuottamisen voi keskeyttää siirtämällä pussin hapettomaan paikkaan, esim. ilmatiiviiseen minigrip-pussiin, jolloin lämmittimen käyttöä voi jatkaa myöhemmin.


OMINAISUUDET

  • aktivoituu ilman vaikutuksesta, kun pakkaus avataan
  • saavuttaa käyttölämpötilan noin 5 minuutissa
  • toiminta-aika 10 tuntia
  • keskilämpötila 53 °C
  • myrkytön ja hajuton
  • pakkauksessa kaksi lämmitintä
  • valmistettu Japanissa