NEVERCOLD-kädenlämmitin Ukrainaan, 40 parin laatikko

78,00 €
−63 %

29,00 €

Varastossa

Kuvaus

40 parin laatikko NEVERCOLD-kädenlämmittimiä. Toimitus Ukrainaan sisältyy hintaan.


Talvi jatkuu Ukrainassa, ja kädenlämmittimille on rintamalla kova tarve. Nevercold ja Operaatio Ukraina ovat aloittaneet 5.2.2023 asti jatkuvan kampanjan, jossa voit ostaa Nevercold.fi -nettikaupasta erittäin edullisesti Nevercold-kädenlämmittimiä toimitettavaksi Ukrainaan.


Kun teet nettikaupassa tilauksen, Nevercold toimittaa ostamasi lämmittimet välittömästi Operaatio Ukrainalle, jonka vapaaehtoiset toimittavat ne perille Ukrainan armeijalle. Operaatio Ukrainan taustalla oleva Kriisinhallitsijat ry on suomalainen konfliktialueilla toimiva avustusjärjestö.


Huomaathan, ettei tämän tuotteen tilauksella ole vaihto-, peruuttamis- tai palautusoikeutta.


NEVERCOLD-kädenlämmittimiä käytetään käsineiden sisällä mukavana ja tehokkaana lisälämmön lähteenä. Lämmittimen voi sijoittaa käsineen sisällä haluamaansa kohtaan lämmittämään esimerkiksi kämmentä tai vaikkapa sormenpäitä.


NEVERCOLD-kädenlämmittimiä voi tarvittaessa käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen, kuten esimerkiksi pitämään matkapuhelimen, kameran tai muun elektronisen laitteen akut lämpiminä pakkaskeleillä.


NEVERCOLD-kädenlämmittimet ovat huokoisesta materiaalista valmistettuja pieniä tyynymäisiä pusseja, joiden sisällä on vermikuliitin, rautajauheen, puujauheen, aktiivihiilen ja suolan seosta. Kun pussia ympäröivä myyntipakkaus avataan, seos pääsee reagoimaan ilman kanssa, jolloin alkaa muodostua lämpöä. Reaktio jatkuu itsestään 10 tunnin ajan. Lämmön tuottamisen voi keskeyttää siirtämällä pussin hapettomaan paikkaan, esim. ilmatiiviiseen minigrip-pussiin, jolloin lämmittimen käyttöä voi jatkaa myöhemmin.


OMINAISUUDET

  • aktivoituu ilman vaikutuksesta, kun pakkaus avataan
  • saavuttaa käyttölämpötilan noin 5 minuutissa
  • toiminta-aika 10 tuntia
  • keskilämpötila 53 °C
  • pakkauksessa kaksi lämmitintä